Padlófűtés

Az energia árak növekedése következtében, az utóbbi néhány évben, rohamosan növekedett, az alacsony hőmérséklettel működő fűtési rendszerek, mint a padlófűtés alkalmazása és mára a családi házak, társasházak egyéb lakó- és hivatali épületek megszokott fűtési rendszerévé váltak.

A padlófűtés fokozódó népszerűsége köszönhető annak, hogy az emberi szervezet által ideálisnak érzett hőmérséklet elosztást a padlófűtés sokkal jobban megközelíti, mint a radiátorral történő fűtés. Ezen túlmenően egy sor előnnyel rendelkezik a hagyományos radiátorral történő fűtéshez képest, mint például az optimális hőmérséklet-eloszlás, a kisebb energia felhasználás, a nagyobb komfort érzet.

A padlófűtés osztó-gyűjtő rendszerek feladata, a vízáramlás szabályzása, a padlófűtés rendszerekbe. A fűtési rendszer minden egyes köre, csatlakozik az osztóhoz, így a fűtőközeg eloszlása és a hőleadás az egész épület minden helyiségében, különállóan szabályozható. A padlófűtés rendszer fontos része a padlófűtés cső.

A csőanyag kiválasztásánál számos szempontot kell figyelembe venni, a költségektől kezdve a korróziós tulajdonságig. Csakis oxigén diffúzió mentes csővezetéket alkalmazunk. A fűtővíz a csőfalon keresztül oxigénnel fel fog dúsulni, így a korróziós folyamat meg is indul. A legkorszerűbb ötrétegű csövekben a középső alumíniumréteg egy zárt alumíniumcső, amely 100%-os oxigéntömörséget biztosít.

Néhány fotó, film, az általunk készített padlófűtés csőszerelésről.

Munkáink

Padlófűtés
Padlófűtés