Hőközpontok

A gázkazán kiválasztás lényege hogy kellően méretezett fűtőberendezést válasszuk ki. A gyakorlat azt bizonyítja hogy ha az épület fűtendő légköbméterét megszorozzuk 40 wattal. Például ha egy lakóház fűtendő alapterülete 108 m2 akkor azt megszorozzuk a belmagassággal ami 2,7 m. 180x2,7x40 = 19440. Ez megközelítő érték sőt a mai jól szigetelt lakóházaknák a szorzó lényegesen alacsonyabb. A mai modern kazánok teljesítménye a lakás igényéhez igazodik. Az időjárás követő szabályzás a külső hőmérséklet függvényébe utasítja a készüléket a legmegfelelőbb lángnagyság beállítására. Ez a leggazdaságosabb kazán üzemeltetés. Szintenkénti szabályzás: Nagyobb családi házaknál meg tudjuk oldani a szintenkénti különböző hőmérséklet beállítást.

Tetőtér /hálószobák / 20 Co Földszint / nappali, konyha, étkező / 22 Co Alagsor / kiszolgáló helységek, garázs / 18 Co

Ez az érték hőmérséklet igény szerint megváltoztatható. A szintenkénti szabályzást a szivattyú ki és bekapcsolásával lehet megoldani amelyek szintén lehetnek energiatakarékosak. Egy energiatakarékos szivattyú a hagyományossal szemben, lényegesen kevesebb elektromos áramot fogyaszt ami évente több ezer Ft megtakarítást jelent

Egy jó minőségű gépészeti hő központ, hosszú távon, megtérül Önnek mivel pénzt, energiát takarít meg és a bosszúságoktól is kíméli meg.

Munkáink

Hőközpont építés
Hőközpont építés